Café op wielen, trapkroeg, bierfiets

Café op wielen, trapkroeg, bierfiets

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Het Café op wielen (ook wel trapkroeg/bierfiets genoemd) is het gezelligste Café op wielen in Twente, Overijssel! en is te huur bij verhuur Den Ham, deze bierfiets op wielen kan max. 16 personen verwelkomen. Voorzien van een MP3-speler, verlichting en een biertap , waarmee u gezellig met z’n allen kunt fietsen onder het genot van een (aantal) drankje(s). Het is een zeer leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, kampioenschap of ander feestje. Beleef de ludieke manier van fietsen ,gegarandeerd voor een dag vol hilarische momenten en gezelligheid!

Bij verhuur Den Ham ,huur je de trapkroeg al vanaf een tijdsbestek van 3 uren en kan eventueel door ons voorzien worden van gekoeld bier door een 20 of 50 liter fust.

Als u het Café op wielen huurt, dient de bestuurder een bestuurdersverklaring te tekenen waarin hij o.a. verklaart het Café op wielen te zullen besturen zonder onder invloed te zijn van middelen die de rijvaardigheid beïnvloeden, de bestuurder moet nuchter blijven!Er zit een borg van  €150,00 op het huren van het Café op wielen. Ook dient de huurder en bestuurder zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatie bewijs mee (rijbewijs en kentekenbewijs).

Vertrek vanaf af verhuur Den ham geen verdere bezorg en ophaalkosten! Wil u het Café op wielen laten bezorgen? kijk dan bij: http://verhuurdenham.nl/bezorgen-ophalen/

Vanaf nu te reserveren en vanaf maart gebruiksklaar met biertap!(de enige echte bierfiets, helemaal nieuw!)wees optijd met reserveren!!!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Huurprijs incl BTW.:

Start 3 uur 250,00
Extra uur   50,00
Per dag 325,00

250,00 per 3 uur Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl