Jubileum Feestend stel, man en vrouw

Jubileum Feestend stel, man en vrouw

Heeft u een 12,5/25/40 jarig of een ander jubileum? Jubileumset Feestend stel, man en vrouw! Deze opblaasbare figuren zijn erg leuk in de tuin of bij de feestlocatie. De feestpoppen is verpakt in een makkelijk hanteerbare transporttas en is inclusief kleine blower. Deze blower is waterdicht en werkt op normale stroomvoorziening (dus geen krachtstroom nodig).
Het reserveren van een opblaasfiguren is gratis! De blower en het opblaasfiguur zijn in iedere auto gemakkelijk te vervoeren. Opzetten dient met 2 personen te gebeuren en is circa 5 minuten werk.
Dit feestfiguur is meerdere jubileums te gebruiken, deze opblaasbare Tiroler man en vrouw is tevens inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare banners.

Specificaties

Hoogte: 4.0 meter
Benodigd grondoppervlak: circa 80 x 80 cm per stuk
Inclusief banner
Verbruik blower: 380 Watt (normale stroomvoorziening)
Inbegrepen: Opblaasfiguur, blower, transporttas, instructiekaart, spantouwen, verankeringsmateriaal, banner.

Huurprijs compleet set

Start 3 Dagen 70,00
Extra Dag / Dagdeel 15,00
Week 100,00

Indien u drie dagen huurt, kunt u het opblaasfiguur de eerste dag na 15.00 uur ophalen en de derde dag vóór 15.00 uur retour te brengen.

Wij rekenen geen borg, maar wel op uw goede zorg!

€ 70,00 voor 3 dagen Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl