Feestende Sarah Boog 3,5 meter

Feestende Sarah Boog 3,5 meter

Feestende Sarah Boog van 3,5 meter hoog! Deze opblaasbare Feestende Sarah Boog is erg leuk in de tuin bij de 50-jarige of bij de feestlocatie. De feestpop/boog  is verpakt in een makkelijk hanteerbare transporttas en is inclusief kleine blower. Deze blower is waterdicht en werkt op normale stroomvoorziening (dus geen krachtstroom nodig).

Het reserveren van een opblaasfiguur is gratis! De blower en het opblaasfiguur zijn in iedere auto gemakkelijk te vervoeren. Opzetten dient met 2 personen te gebeuren en is circa 2 minuten werk.

Dit feestfiguur is niet alleen bij 50 jaar te huur, deze opblaasbare Feestende Sarah is tevens inzetbaar voor vele andere leeftijden d.m.v. verwisselbare verkeersbordbanner

Specificaties

  • Hoogte: 3,5 meter
  • Benodigd grondoppervlak: circa 200 x 80 cm
  • Inclusief verkeersbordbanner 25,30,50 ect.
  • Verbruik blower: 380 Watt (normale stroomvoorziening)
  • Inbegrepen: Opblaasfiguur, blower, transporttas, instructiekaart, spantouwen, verankeringsmateriaal, banner.

Huurprijs

Start 3 Dagen 40,00
Extra Dag / Dagdeel 10,00
Week 65,00

Indien u drie dagen huurt, kunt u het opblaasfiguur de eerste dag na 15.00 uur ophalen en de derde dag vóór 15.00 uur retour te brengen.

Wij rekenen geen borg, maar wel op uw goede zorg!

€ 40,00 per 3 dagen Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl