Kadobox

Kadobox

Wie ‘feestje’ zegt, zegt ook al gauw ballonnen. Het is altijd een vrolijke boel, als de kleurrijke ronde bollen gevuld met helium de lucht in gaan. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje (van kinderen of volwassenen), een opening van een bedrijf of nieuw bedrijfsgebouw, de start van een sporttoernooi of -wedstrijd of een zakelijk evenement zoals een open dag of een jubileum: ballonnen maken het allemaal nét iets feestelijker. En met deze kleurrijke ballonnenbox is het heel eenvoudig om de ballonnen te verzamelen, voordat ze worden losgelaten. Geschikt voor liefst 250 ballonnen,maar hij is ook erg leuk in de tuin bij elk feest en tevens inzetbaar voor vele andere jubileums met leeftijden van een 16-jarige tot bv. 90-jarige en dat op elke feestlocatie. De feestbox is verpakt in een makkelijk hanteerbare transporttas en is inclusief  blower. Deze blower is waterdicht en werkt op normale stroomvoorziening (dus geen krachtstroom nodig).De prijs is zonder helium gevulde ballonnen!

Het reserveren van een opblaasfiguur is gratis! De blower en het opblaasfiguur zijn in iedere auto gemakkelijk te vervoeren. Opzetten dient met 2 personen te gebeuren en is circa 2 minuten werk.

Dit feestfiguur is niet alleen bij 50 jaar te huur, maar toepasbaar bij alle andere leeftijden (de leeftijdsbanner/rozet is verwisselbaar).

Specificaties

  • Hoogte: 2.5 meter
  • Benodigd grondoppervlak:  circa 250 x 250 cm
  • Inclusief verkeersbordbanner 18,50,60,ect
  • Verbruik blower:  380 watt (normale stroomvoorziening)
  • Inbegrepen: Opblaasfiguur, blower, transporttas, instructiekaart, spantouwen, verankeringsmateriaal, banner

Huurprijs

Start 3 dagen 50,00
Extra Dag / Dagdeel 15,00
Week 80,00

Indien u drie dagen huurt, kunt u het opblaasfiguur de eerste dag na 15.00 uur ophalen en de derde dag vóór 15.00 uur retour te brengen.

Wij rekenen geen borg, maar wel op uw goede zorg!

 

50,00 voor 3 dagen Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl