Megagrote champagnefles 7 meter! met ballonnen als bubbels

Megagrote champagnefles 7 meter! met ballonnen als bubbels

Feestje! Of het nu om een verjaardag, een jubileum of andere festiviteit gaat: bij feest horen champagne én ballonnen. Met deze grote (7 meter hoog!) champagnefles combineer je beide feestelijke zaken ineen. De fles is namelijk bedoeld om als oplaat te dienen voor ballonnen! Er kunnen liefst 550 met helium gevulde kleurrijke ballonnen in, die in één keer samen opgelaten kunnen worden. Zo knalt er geen champagne uit de fles op het moment dat de kurk eruit wordt getrokken, maar komen er felgekleurde ballonnen uit de ruime (90 centimeter) flessenhals. Feestelijker kunnen we het niet maken, maar hij is ook erg leuk in de tuin bij elk feest en tevens inzetbaar voor vele andere jubileums met leeftijden van een 16-jarige tot bv. 90-jarige en dat op elke feestlocatie. De feestpop is verpakt in een makkelijk hanteerbare transporttas en is inclusief  blower. Deze blower is waterdicht en werkt op normale stroomvoorziening (dus geen krachtstroom nodig).De prijs is zonder helium gevulde ballonnen!

Het reserveren van een opblaasfiguur is gratis! De blower en het opblaasfiguur zijn in iedere auto gemakkelijk te vervoeren. Opzetten dient met 2 personen te gebeuren en is circa 2 minuten werk.

Dit feestfiguur is niet alleen bij 50 jaar te huur, maar toepasbaar bij alle andere leeftijden (de leeftijdsbanner/rozet is verwisselbaar).

Specificaties

  • Hoogte: 7.0 meter
  • Benodigd grondoppervlak:  circa 180 x 180 cm
  • Inclusief verkeersbordbanner 18,50,60,ect
  • Verbruik blower:  380 watt (normale stroomvoorziening)
  • Inbegrepen: Opblaasfiguur, blower, transporttas, instructiekaart, spantouwen, verankeringsmateriaal, banner

Huurprijs

Start 3 dagen 60,00
Extra Dag / Dagdeel 15,00
Week 90,00

Indien u drie dagen huurt, kunt u het opblaasfiguur de eerste dag na 15.00 uur ophalen en de derde dag vóór 15.00 uur retour te brengen.

Wij rekenen geen borg, maar wel op uw goede zorg!

 

60,00 voor 3 dagen Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl