Bierpul Cartoon 3,5 meter

Bierpul Cartoon 3,5 meter

Bierpul Cartoon van 3,5 meter hoog! Deze opblaasbare Bierpul Cartoon is erg leuk in de tuin bij elk feest en tevens inzetbaar voor vele andere leeftijden van een 16-jarige tot bv. 90-jarige , op elke feestlocatie. De feestpop is verpakt in een makkelijk hanteerbare transporttas en is inclusief kleine blower. Deze blower is waterdicht en werkt op normale stroomvoorziening (dus geen krachtstroom nodig).

Het reserveren van een opblaasfiguur is gratis! De blower en het opblaasfiguur zijn in iedere auto gemakkelijk te vervoeren. Opzetten dient met 2 personen te gebeuren en is circa 2 minuten werk.

Dit feestfiguur is niet alleen bij 50 jaar te huur, maar toepasbaar bij alle andere leeftijden (de leeftijdsbanner/rozet is verwisselbaar).

Specificaties

  • Hoogte: 3,5 meter
  • Benodigd grondoppervlak:  circa 120 x 120 cm
  • Inclusief verkeersbordbanner 50
  • Verbruik blower:  380 watt (normale stroomvoorziening)
  • Inbegrepen: Opblaasfiguur, blower, transporttas, instructiekaart, spantouwen, verankeringsmateriaal, banner

Huurprijs

Start 3 dagen 35,00
Extra Dag / Dagdeel 10,00
Week 60,00

Indien u drie dagen huurt, kunt u het opblaasfiguur de eerste dag na 15.00 uur ophalen en de derde dag vóór 15.00 uur retour te brengen.

Wij rekenen geen borg, maar wel op uw goede zorg!

 

35,00 voor 3 dagen Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl