Springkussen Multiplay Clown

Springkussen Multiplay Clown

Waan je als een echte Clown op je eigen speelplaats! Kom mee op avontuur in dit leuke springkussen. De Multiplay Clown is een echte blikvanger op elk evenement,door zijn vele opstakels. Hierdoor kunnen de kinderen zich urenlang vermaken! Een geweldig springkussen voor zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.
Makkelijk op te zetten, bijvoorbeeld tijdens een evenement, kinderfeestje of buurtfeest. De Multiplay Clown wordt compact in één deel geleverd en is daardoor gemakkelijk te transporteren. Uiteraard leveren we alles compleet voor een optimale beleving. Bij deze inflatable krijg je een blower, verankeringsmateriaal, transportzak en een duidelijke handleiding.

Het reserveren van het springkussen is gratis! De attractie kan het best vervoerd worden in een busje of aanhanger. Opzetten dient met 2-3 personen te gebeuren en is circa 10 minuten werk.

Specificaties

  • Afmeting: 6,2 x 4,5 x 4,0 (LxBxH)
  • Gewicht object: ca. 200 kg
  • Capaciteit: 10 personen
  • Verbruik blower: 380 watt (normale stroomvoorziening)
  • Inbegrepen: Springkussen, blower, transporttas, instructiekaart en spantouwen

Huurprijs

Start 1 Dag 90,00
Extra Dag / Dagdeel 55,00

Indien u één dag huurt, dient u het opblaasbare spel dezelfde dag vóór 22.00 uur retour te brengen. In overleg kunt u het springkussen zonder bijkomende kosten, de volgende ochtend retourneren tussen 9.00 en 10.00 uur.

Wij rekenen geen borg, maar wel op uw goede zorg! Prijs op basis van zelf afhalen. 

€ 90,00 voor 1 dag Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl