Over ons


Verhuur Den Ham is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het verhuren van onder andere opblaasfiguren en blikvangers, springkussens, spellen en feestverhuur.

Door ons brede assortiment heeft u de keuze uit verschillende producten. Zo heeft u bij de opblaasfiguren en blikvangers de keuze uit een opblaasbare Abraham, Sarah of ooievaar. Ook verhuren wij diverse springkussen met verschillende thema’s zoals het circus, het kasteel of Bugs Bunny. Een springkussen is ideaal bij een familie- of verjaardagsfeest. Uw kunt onbezorgd genieten en de kinderen springen naar hartelust in het rond.

Daarnaast verhuren wij een opblaasbare stormbanen in verschillende varianten. Zo hebben we een stormbaan bestaande uit drie delen van maar liefst 21 meter! Ideaal om te gebruiken tijdens een sportevenement zoals een zeskamp of sportdag! Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een aanhangwagen. Ideaal om uw gehuurde spullen mee te vervoeren naar de feestlocatie!

Kortom, heeft u binnenkort dus een leuk feest, kinderpartijtje, buurt- of bedrijfsfeest en bent u op zoek naar vermaak voor jong en oud, dan heeft Verhuur Den Ham de oplossing voor u!

Alle prijzen zijn afhaalprijzen inclusief BTW en worden geleverd met blower, haringen en onderzeil. De kussens kunnen eenvoudig en snel worden opgezet. In overleg kunnen de kussens ’s middags van te voren worden afgehaald en in de avond of de dag na de activiteit ’s morgens teruggebracht worden. De meeste springkussen passen in de koffer van de auto. De opblaasfiguren worden verhuurd op basis van 3 dagen en worden in meeste gevallen in hanteerbare transporttas geleverd.

Bezorging

Voor bezorgen moeten we helaas een kleine vergoeding in rekening brengen, voor het plaatsen van een kussen vragen we geen op- en afbouwkosten. In enkele gevallen kan er borg gevraagd worden of om een legitimatie.

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl