Terrasheater

Terrasheater

Wanneer u maar voor even een terrasheater nodig heeft dan is het natuurlijk veel goedkoper om deze te huren dan er een te kopen.

Zoekt u een gasheater die een flink gedeelte van je open terras verwarmt? Deze eenvoudig te bedienen heater heeft namelijk een variabele gascontrole waarmee de terrasverwarmer een warmtebereik behaalt tot maximaal 50 m². Je hoeft enkel een gasfles met propaan- of butaangas te plaatsen en de terrasverwarmer in te schakelen met de elektrische ontsteking om te genieten van de warmte-afgifte van deze terrasverwarmer. De gasheater met polyester behuizing is voorzien van wieltjes waarmee je de terrasverwarmer gemakkelijk verplaatst. De omvalbeveiliging zorgt ervoor dat de terrasverwarmer zichzelf uitschakelt wanneer hij omvalt.

U dient u zich te legitimeren voordat u een terrasheater kunt huren. Neem daarom altijd een geldig legitimatie bewijs mee (rijbewijs en kentekenbewijs).

Indien u één dag huurt, dient u de terrasheater de zelfde dag vóór 22.00 uur retour te brengen.
In overleg kunt u de terrasheater zonder bijkomende kosten, de volgende ochtend retourneren tussen 9.00 en 10.00 uur.

Wij rekenen geen borg, maar wel op uw goede zorg!

Huurprijs excl.:

Start 1 Dag excl. gasvulling 20,00
Extra:  gasfles 20,00
Totaal/samen 40,00

20,00 per dag Neem direct contact op

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl