Bezorgen & ophalen


De prijzen die wij berekenen, zijn gebaseerd op het afhalen bij Verhuur Den Ham.

Als u wilt komen we de attractie of een hoogwerker enz. bezorgen en ook weer ophalen, Hiervoor vragen wij dan € 20,00 extra per rit. Dit geldt voor een afstand binnen tien kilometer vanaf verhuur Den Ham.  Daarboven(boven de 10km) vragen wij een vergoeding van €0,60 per gereden km. Bij zwaar transport( boven de 3500 kg)vragen wij  € 50,00 extra per rit. Dit geldt voor een afstand binnen tien kilometer vanaf verhuur Den Ham.  Daarboven (boven de 10km)vragen wij een vergoeding van €0,80 per gereden km.

Voor het op en afbouwen van uw attractie zijn de kosten zijn € 25,-. U dient te zorgen voor minimaal 2 personen om de attractie op of af te bouwen.
Bij het huren van meerdere attracties betaald u eenmalig de bezorgkosten, wel moet u er voor zorgen dat er twee mensen aanwezig zijn om mee te helpen bij het op en afbouwen van een attractie en zorgen dat er stroomvoorziening is bij de plek van de attractie.

Deze prijzen zijn exclusief 21%btw.

 

Wilt u een product huren?

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een product huren? Dat kan! Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer of per e-mail.

06 - 439 815 43 info@verhuurdenham.nl